RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

86-åring lurt for 300.000

Mannen skal ha lurt 86-åringen fra St. Hanshaugen til å ta opp et lån på 300.000, og deretter overbevist henne om å gi ham pengene.

(iOslo.no) Mannen skal først ha opprettet kontakt med den 86 år gamle kvinnen ved å utgi seg for å være teppeselger. Deretter skal han jevnlig ha kommet på besøk, gitt henne gaver og tilbudt seg å hjelpe til under oppussing hjemme hos kvinnen, melder Østlandssendingen.

Etter en tid klarte mannen å overbevise 86-åringen om å ta opp et lån på 300.000. Ifølge politiet sa han at han trengte penger til å starte et firma som skulle importere gull.

Siden rett før jul har 86-åringen jevnlig tatt ut penger fra lånet som hun har gitt til mannen. Hun har også kjøpt flatskjerm-tv og hjemmekinoanlegg til mannen.

Mannen ble pågrepet hos 86-åringen i forrige uke. Da hadde det gått ca. to måneder siden mannen først tok kontakt. Han hevder selv han bare har lånt pengene.

Under fengslingsmøtet hadde en venninne av mannen med seg 110.000 kroner i kontanter for å kjøpe han fri. Pengene ble beslaglagt av politiet.

Les flere saker fra iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere