RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

94-åring satt seg fast i kum

Sist oppdatert:
Ifølge politiet skal mannen ha stått der lenge.

(iBergen.no) I Nygårdsvikveien 52 i Ytre Laksevåg fikk en mann en mildt sagt kjedelig start på torsdagen da han ble sittende fast i en kum.

Mistet nøklene
- Brannvakten har fått melding om at en mann sitter fast i en kum i Nygårdsvikveien. Brannvesenet og ambulanse er på stedet, forteller operasjonsleder Oddvar Nordfonn ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Ifølge 94-åringens kone skal mannen ha mistet nøklene sine ned i den cirka to meter dype kummen som ligger inne på deres eiendom. Han klatret ned for å hente dem, men den storvokste mannen ble da sittende bom fast.

- Han satt fast i en tre kvarters tid, forteller kona til iBergen.no.

Fin form
Nabo Svein Nordtveit kom til eiendommen med stige etter å ha blitt tilkalt av kvinnen. Sammen forsøkte de å rikke mannen løs fra fangenskapet i kummen, men ettersom buksen hans hadde sklidd ned til anklene og dannet en slags propp, ble det vanskelig. Da hjemmesykepleien kom kontaktet hun brannvesenet som rykket ut til Nygårdsvikveien.

Litt over klokken 09.00 ble mannen hentet opp og fikk tilsyn av ambulansepersonell. Han skal ha, ifølge kona, ha pådratt seg litt skrubbsår på beina, men ellers være i fin form.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere