RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer mot ung voldtektsmann

Sist oppdatert:
Politiet frykter at mannen som voldtok en kvinne på Tinnheia utenfor Kristiansand i helgen kan slå til igjen.

Politiet ber kvinner tenke seg om før de beveger seg alene rundt i Tinnheia etter den brutale voldtekten av en kvinne i 20-årene natt til lørdag, skriver Fædrelandsvennen på nett. Gjerningsmannen, som skal ha vært mellom 15 og 25 år, er fortsatt på frifot.

Se innslag på TV 2 Nyhetskanalen: Fortsatt ikke pågrepet

- Svært brutal
- Jeg ønsker ikke å hause opp frykt. Men vi har en gjerningsmann løs som har utført en helt umotivert og svært brutal voldtekt, og han kan slå til igjen. Folk må tenke selv, men det er et spørsmål om folk bør bevege seg rundt i området alene, sier etterforskningsleder Leif Vagle ved Kristiansand politistasjon til fvn.no.

Ifølge avisa har voldtekten skapt frykt og bekymring blant beboere i området.

Har avhørt naboer
Politiet har gjort åstedsundersøkelser og har vært på dørene og snakket med beboerne i blokkleiligheten og borettslaget der kvinnen bodde. Foreløpig retter ikke mistanken seg mot noen konkrete personer, skriver fvn.no.

Fulgte etter kvinnen
Det var mellom kl. 03 og 04 natt til lørdag at den unge kvinnen ble voldtatt . Offeret skal ha merket at gjerningsmannen fulgte etter henne da hun var på vei hjem. Da hun låste seg inn i oppgangen ved en av blokkene i Kobberveien fulgte gjerningsmannen etter. Hun ble overfalt og voldtatt på gulvet i trappeoppgangen. Voldtekten ble anmeldt samme natt klokka 04.09.

I alderen 15 til 25 år
Kvinnen har beskrevet gjerningsmannen som en ung mann eller gutt som kan være i alderen 15 til 25 år. Han er om lag 175 centimeter høy og har blondt, hår som var stylet med voks i luggen. Han beskrives som nordisk av utseende, med glatt, litt gyllen ansiktshud. Han var iført en lys allværsjakke og en mørk bomullsgenser med påskriften Jean Paul på brystet, og brukte lyse dongeribukser og sneakers.

Har gjort funn på åstedet
Politiet bekrefter mandag at de har gjort kriminaltekniske funn på åstedet som kan få betydning i etterforskningen, skriver fvn.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere