RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer mot veiranere på E6

Svensk politi advarer norske bilister mot å stoppe for å hjelpe folk som er i motortrøbbel på E6 i Sverige. Flere nordmenn skal ha blitt ranet for penger.

– Vi må dessverre advare alle bilister mot å stoppe langs E6 i Bohuslän. Disse veiranerne blir bare mer og mer pågående og aggressive. Det er synd, for dette går ut over de stakkarene som faktisk får motorstopp, sier Tage Ödlund i Strömstad-politiet til NRK.

Mandag skal en norsk bilist ha blitt frastjålet penger da han stoppet for å hjelpe personer som angivelig hadde fått motorstopp. Mannen så en gruppe personer stå langs veien, i nærheten av en bil som sto med panseret åpent. En kvinne vinket ham inn til siden. Da mannen stanset, skal flere personer ha oppsøkt mannen og sagt at de trengte penger til bensin. Til gjengjeld skulle den norske bilisten få gjenstander i gull.

- Da han ikke ville gi fra seg pengene, tok en av kvinnene lommeboken ut av mannens bil og tømte den for penger. Mannen følte seg truet av gruppen, og våget ikke å gjøre motstand, sier Ödlund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere