RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advokat brøt seg ut av tinghuset

Advokaten skulle bare ta seg fem minutter på pauserommet etter en hektisk dag, men da han skulle gå, var tinghuset lukket og låst.

Pausen kostet ham nesten en natt på tinghuset i Arendal, men Stavanger-advokaten Olle Nohlin skulle rekke toget hjem og måtte finne en utvei.

Han saumfarte bygget etter mulige rømningsveier. Løsningen ble til slutt å bryte opp en nødutgang og hoppe ut fra andre etasje, skriver Agderposten.

- Jeg var ferdig i retten klokken 15. Toget gikk 18, og da tenkte jeg at jeg kunne slappe av på advokatenes arbeidsrom. Jeg satte meg til å lese saksdokumenter til en annen sak. Jeg glemte tiden og klokken ble 17.30. Da var det på tide å gå. Men bygget var tomt og jeg kom meg ikke ut. Tinghuset er bombesikkert fra innsiden, sier han til avisa.

Fluktveien gikk til slutt via en balkong på siden av tinghuset. Der var det 3,5 meter ned til friheten og toget. Advokaten tok sats.

- Jeg hadde ikke noe annet valg enn å hoppe. Først kastet jeg dokumentmappa, deretter kofferten med kappa, så hoppet jeg selv. Det gikk greit, sier Nohlin, som rakk toget hjem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere