RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Erik Holand / Agderposten / SCANPIX)

Agderposten klaget inn for trusler

Sist oppdatert:
Agderposten i Arendal er klaget inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU) fordi avisen skal ha viderebrakt trusler mot 22-åringen som skjøt og drepte en biltyv i Froland.

Det er forsvareren til 22-åringen, advokat Sigurd Klomsæt, som klager Agderposten inn for PFU. Bakgrunnen er at en leser via avisens diskusjonssider på Internett skal ha truet med å skyte i filler huset til den drapssiktedes familie.

Til Fædrelandsvennen sier Klomsæt at avisen ikke blir politianmeldt, men at han ønsker en vurdering fra Pressens Faglige Utvalg om hvorvidt avisen har brutt god presseskikk ved å publisere innlegg med drapstrusler.

Fjerner ikke
Redaktør Stein Gauslaa i Agderposten sier til NTB at klagen dreier seg om tre innlegg, men at avisen ikke vil fjerne dem fra nettsidene.

- Det er verdifullt at allmennheten får vite at noen tenker i slike baner. Det er også greit at de pårørende og politiet får kjennskap til dette, sier Gauslaa.

Advokat Klomsæt sier at de siktede og familiene deres er livredde, og han vil derfor vite hva politiet gjør for å trygge deres sikkerhet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere