RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alenemor i fengsel etter catfight

Foto: Arne Lutro / TV 2 Nettavisen
Fornærmelser, flasker og glass haglet da de to unge kvinnene braket sammen.

Nå er en 20 år gammel alenemor fra en av Bergens nabokommuner dømt til to måneders fengsel, etter at hun avsluttet krangelen med å kline et ølglass i tinningen på den andre kvinnen.

Det var natt til 11. juni i år at de to møttes på utestedet Zachariasbryggen i Bergen. Fornærmede kom ifølge med en venninne av 20-åringen, og det oppstod raskt småkrangling mellom de tre. Da venninnen trakk seg unna, fortsatte de to andre kjeklingen.

I retten forklarte 20-åringen at den andre kvinnen først fornærmet henne, for så å kaste en flaske etter henne uten å treffe. Alenemoren svarte med å slå ølglasset sitt i ansiktet på kvinnen, som fikk tre kutt rundt tinningen. Kvinnen måtte behandles ved Haukeland universitetssykehus etter hendelsen, mens 20-åringen ble sendt hjem av politiet.

20-åringen har erkjent volden, men hevder hun ble provosert og angrepet i forkant. Bergen tingrett valgte likevel å reagere strengt, og bruke ubetinget fengsel som straff. Alenemoren må også ut med erstatning på 5000 kroner til kvinnen, samt refundere hennes legeutgifter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere