RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ali selger ulykkesbåten

(TV 2 Nyhetene)
Sist oppdatert:
«Galskap» sier en flau Alejandro Fuentes etter båtulykken.

- Det var en stor feil å kjøpe den båten - det var galskap, sier Idol-Ali til VG. Nå vil han selge millioncruiseren som han mistet kontroll over søndag ettermiddag.

Ali Fuentes (19) kjent fra Idol og «De nye gitarkameratene» hadde kun vært båteier i ett døgn da han mistet kontrollen over sin splitter nye båt ved Fiskebrygga i Kristiansand søndag kveld. Gullstrupen hadde tatt med 13 kompiser for å teste en nyinnkjøpt Jeanneau Prestige på 34 fot. Båten har en listepris på 2,2 millioner kroner.

Ga gass

Ali skulle sette båten i revers for å redusere fartafør han la til ved Fiskerbrygga i Kristiansand. Isteden kom han borti gassen og kolliderte med to andre båter. To av de 13 vennene han hadde om bord, falt i vannet og måtte bringes til sykehus.

Båten skal ha skutt fart rett mot restauranten Bølgen & Moi som ligger ved den kvadratformede fiskebrygga. Gjestene på restauranten Bølgen & Moi kastet seg til side i frykt for å bli påkjørt.

Alejandro Fuentes har i politiavhør fortalt at båten «plutselig ga mer gass».

- Han sier selv at gassen må ha hengt seg opp. Teknikere har i dag undersøkt den aktuelle båten, uten at det ble funnet tekniske feil, sier politiførstebetjent Arild Sørensen ved Agder politidistrikt til Nettavisen.

«Ego»

- Han har liten erfaring med å kjøre større båter, og har lite erfaring med båtliv, sa politioverbetjent Geir Ola Hansen ved Kristiansand politistasjon til Nettavisen mandag. Det er ikke mistanke om promillekjøring.

- Jeg lot egofølelsene ta overhånd, erkjenner Ali til VG. Han har fortsatt ikke turt å snakke med sin mor om det som skjedde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere