*Nettavisen* Nyheter.

Alis bursdagsfest ble masseslagsmål

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

25-30 personer gikk løs på hverandre under Alejandro Fuentes' bursdagsfest.

18.11.07 18:36

Alejandro Fuentes hadde leid studentbaren Østsia ved Universitetet i Agder for å feire 20-årsdagen, sammen med rundt 100 gjester.

Men festet ble brått avsluttet halvannen time før planlagt, da festlighetene utviklet seg til et masseslagsmål, skriver Fvn.no .

Mellom 25 og 30 personer skal ha gått løs på hverandre utenfor festlokalet natt til søndag.

Skadd i hodet
- Det begynte med at to personer på hverandre. Så var det en hel gjeng som kom til, men akkurat hvor delaktige de har vært i slagsmålet vet jeg ikke. De var ikke så interessert i å snakke med oss da vi kom til stedet, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt til Nettavisen.

- Vi rykket ut med tre biler i 01.30-tiden. En person hadde blitt skadd i hodet, så han ble kjørt til legevakten for en sjekk. Foreløpig har vi ikke mottatt noen anmeldelser, sier Solås.

Mannen som ble skadet, skal være en 24-åring fra Kristiansand.

Mistet kontrollen
- Det begynte med småkrangling inne i lokalet. En person ble utvist av dørvaktene, og folk gikk ut etter vedkommende, sier daglig leder ved Østsia, Thomas Ring, til fvn.no.

Dørvaktene ved utestedet mistet kontrollen over situasjonen, og kontaktet politiet.

- Festen ble avsluttet på grunn av det som skjedde. For vår del var det ikke ansvarlig å holde det gående lenger, mener Ring.

Alejandro Fuentes ble kjent da han deltok i Idol i 2005, og har siden gjort suksess både som soloartist og som del av de såkalte nye gitarkameratene.

I sommer kom han ufrivillig i søkelyset da han krasjet sin splitter nye båt inn i brygga i Kristiansand .

- Lite bursdagsselskap
Fuentes' manager, Jan Fredrik Karlsen, sier at 20-åringen ikke var innblandet i slåsskampen.

- Ali var ikke involvert, og hadde ingenting med dette å gjøre. Han var inne i lokalet da det skjedde, etter hva jeg har forstått, sier han til avisen.

Alejandro Fuentes nekter selv å kommentere saken.

- Jeg hadde et lite bursdagsselskap. Men dette er bare tull. Jeg har ingen kommentar. Har dere ikke noe bedre å gjøre enn å skrive om sånne ting, sier han til fnv.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.