RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alle vil til Thailand - unnatt Steinfeld

Sist oppdatert:
Reiseoperatørene melder om stør økning i Thailand-reiser, men NRK-kjendis Hans Wilhelm Steinfeld blir hjemme.

Folk er ikke blitt skremt av fjorårets skrekkscenario - tsunamien som feide over nordmenns ferieparadis i Thailand. Reiseoperatørene melder om formidabel økning, men Hans Wilhelm Steinfeld blir hjemme.

- Folk må være klar over at dersom de ferierer i utlandet så er de i risikogruppe for naturkatastrofer, sier Hans Wilhelm Steinfeld. NRK rapporteren var en av dem som løp for livet sammen med familien for å komme unna flodbølgen.

- Sitter du naken i jungelen etter en tsunami er du alene. Du kan ikke vente støtte verken fra prest, lensmann, aetat eller kontantstøtten. For å ha den tryggheten du har i Bergen, må du feriere i Bergen, sier han

I år skal han feire julen i Bergen med familien. Det er tryggest det, sier han til Bergensavisen.

Som aldri før

Reiseoperatørene forteller imidlertid at folk ikke er skremt og at det for vinteråret generelt er en økninng på opp til 20 prosent på Thailandreiser og at julen var den tiden som ble først utsolgt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere