*Nettavisen* Nyheter.

Alvorlig etter Slemmestad-skyting

Foto: (Foto: TV 2)

Mannen som ble lagt i bakken og skutt på et industriområde på Slemmestad, er ikke i stand til å bli avhørt.

29.07.06 13:32

En 23 år gammel mann ble skutt på Slemmestad i 17-tiden fredag. Han ligger nå på Ullevål sykehus.

- Det har ikke vært mulig å avhøre den skadde ennå. Det vil vi gjøre så snart det er mulig, sier politiadvokat Sidsel Wam-Nilsen i Søndre Buskerud politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Tilstanden for mannen er ikke livstruende.

Ingen mistenkte
Til tross for at det var flere vitner til hendelsen, har politiet ennå ingen mistenkte.

- Vi har holdt på med etterforskningen i hele natt, og fortsetter i dag. Det er på det rene at det har vært en skyteepisode, og at flere personer er involvert, sier Wam-Nilsen.

Vitner har fortalt at to menn lå på bakken på magen i industriområdet på Slemmestad i Buskerud. En av dem hadde hendene bundet på ryggen med håndjern. To andre menn skal ha stått over dem.

Klikk på bildet for å forstørre.

Maskerte menn
Eirik Dahl er en av de som var i nærheten av dramaet.

- Jeg gikk ut av bilen og så at det sto noen maskerte menn der. En av dem kom plutselig løpende mot meg med pistol i hånden, fortalte Dahl til TV 2 Nyhetene fredag.

Litt senere hørte han flere skudd.

Da politiet kom til stedet, var alle de involverte borte. De hadde forsvunnet fra stedet i to biler - en mørk Mercedes og en annen personbil. Skuddofferet ble senere innlagt ved Ullevål sykehus.

Politiet fant minst fem kuler på åstedet, og fant også en dieseltank med tydelige kulehull. Det har trolig blitt skutt med to ulike våpen: En ni millimeter og en 22-kaliber.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.