RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alvorlig etter stygg ulykke

Sist oppdatert:
Tilstanden er alvorlig for en mann i 30-årene etter trafikkulykken på Askøybroen fredag morgen.

(iBergen.no) Det var klokken 07.13 fredag at politiet fikk melding om kollisjonen mellom en personbil og en lastebil på Askøybroen mellom Askøy og Bergen.

Fastklemt
- Vi har en person som sitter fastklemt i en personbil, fortalte operasjonsleder Oddvar Nordfonn ved Bergen politidistrikt til iBergen.no.

Brannvesenet var framme på ulykkesstedet klokken 07.25 og de meldte at de hadde delvis kontakt med personen som satt fastklemt. Klokken 09.29 opplyser informasjonsavdelingen ved Haukeland universitetssykehus følgende:

- Det er en mann i 30-årene det er snakk om her. Tilstanden hans er alvorlig og stabil, han ligger nå inne på intensivbehandling, opplyser Haukeland Universitetssykehus til iBergen.no.

Veien åpnet igjen
Det går tusenvis av biler over Askøybroen hver morgen i pendlertrafikken og broen har kun et kjørefelt i hver retning uten midtdeler. Det må påregnes store forsinkelser i morgenrushet.

- Klokken 08.23 ble veien åpnet for trafikk igjen, sier operasjonsleder Paal Thorbjørnsen i Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere