RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alvorlig for Førde-kvinne

Sist oppdatert:
Tilstanden er fortsatt alvorlig, men stabil for for kvinnen som mandag ettermiddag falt i sjøen i Førde.

Førde-kvinnen i 40 års alderen ligger på Sentralsykehuset i Førde etter at hun mandag ettermiddag ble funnet ved den gamle fergekaia, Steinen, ved elveutløpet i Førde.

Sykehuset sier tirsdag at tilstanden hennes er uforandret siden mandag og betegner den som alvorlig og stabil. Hun ligger til behandling på intensivavdelingen ved det lokale sykehuset.

Politiet kjenner ikke årsaken til at kvinnen havnet i vannet, og har ikke kunne avhøre henne om hva som skjedde. Det har heller ikke meldt seg noen vitner.

- Vi har så langt ikke klart å få kontakt med andre vitner enn vedkommende som fant henne. Derfor er vi interessert i å høre fra publikum som har sett eller hørt noe, sier politibetjent Magne Faleide til TV 2 Nettavisen tirsdag.

Politi og redningsdykkere hentet opp kvinnen i 13.30-tiden mandag.

- Kvinnen lå i overflaten utenfor kaikanten da vi kom til stedet. Vi fant en stige og kom oss ned til vannet, og i samarbeid med redningsdykkerne klarte vi å hente henne opp, forteller politibetjent Magne Faleide til Bergens Tidendes nettutgave.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere