RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alvorlig for jente (7)

Sist oppdatert:
En sju år gammel jente er alvorlig skadd og er nå til behandling på intensivavdelingen på Ullevål universitetssykehus etter å ha fått en tømmerstokk over seg.

Ulykken skjedde i Askim torsdag da jenta lekte i en tømmervelte. Hun fikk en tømmerstokk over seg og pådro seg skader i hodet og buken.

Til intensivbehandling
- Tilstanden er alvorlig. Jenta er nå til intensivbehandling, opplyser pressekontakt Alf T. Bøhler ved Ullevål universitetssykehus til TV 2 Nettavisen torsdag klokka 17.15.

- Den skadde er en jente på sju år. Hun har pådratt seg store knusningsskader i hodet og bryst, uttalte operasjonsleder Jarl Andersen ved Follo politidistrikt til TV 2 Nettavisen klokken 14.35.

Sjuåringen ble fraktet i luftambulanse til Ullevål universitetssykehus etter ulykken.

Ved barnehage
Politiet ble varslet av AMK-sentralen like etter klokken 13 torsdag ettermiddag og trodde først det dreide seg om en ulykke i Trippestad barnehage.

- Ulykken skjedde utenfor barnehagens område og det er ikke et av våre barn som er skadet. Barnet hører til en skole her i nærheten, sier styrer Trond Kalhagen i Trippestad barnehage til TV 2 Nettavisen.

Lekte
Barnet skal ha fått tømmerstokker over seg som lå i skogen etter felling.

- Jenta lekte i en tømmervelte som plutselig begynte å rulle. Hun fikk så en stokk over seg, sier politioverbetjent Øystein Eng ved Aksim lensmannskontor til TV 2 Nettavisen. Jenta ble liggende under stokken inntil brannvesenet hadde fjernet den.

En rekke barn i den nærliggende barnehagen skal ha vært vitner til ulykken. Askim kommune sendte umiddelbart ut et kriseteam, som sammen med barnehagestyreren og de barnehageansatte skal snakke med barna om det som skjedde.

Undersøkes
Politiet har anmodet om bistand fra Skogvesenet til undersøkelsen på stedet der ulykken skjedde.

- Vi vil forsøke å finne ut om denne tømmervelten var satt opp på gal måte, slik at den begynte å rulle da jenta var oppå den, sier Eng.

Tømmervelten ligger i et skogsområdet i Askim som er omgitt av boligfelt og hus på alle kanter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere