RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alvorlig for trafikkskadde kvinner og baby

Sist oppdatert:
De to unge kvinnene og babyen som lørdag kolliderte med en buss ved Strömstad er under intensivbehandling, men ikke livstruende skadd.

Kvinnene ble fløyet til Ullevål universitetssykehus etter ulykken. Den ene kvinnen, som er 23 år, pådro seg hode- og brystskader og er ifølge sykehuset operert. Den andre, som er 25 år, fikk bryst- og bruddskader.

- Tilstanden deres er alvorlig, men stabil og ikke lenger kritisk. Kvinnene er under intensivbehandling, sier informasjonssjef Alf Bøhler ved sykehuset til TV 2 Nettavisen.

De to norske kvinnene satt i en svenskregistrert personbil med et barn på halvannet år da de kolliderte med en rutebuss ved den nordre avkjøringen fra E 6 til Strömstad like før klokken 15 lørdag.

Ifølge strömstadpolitiet er 23-åringen bosatt i Strömstad med sin lille gutt på halvannet år. Barnet ble fløyet i luftambulanse til sykehus i Göteborg.

- Tilstanden til barnet var søndag formiddag alvorlig, men stabil, sier inspektør Tage Ødlund ved Strömstadpolitiet til TV 2 Nettavisen søndag kveld.

Verken bussjåføren eller noen av passasjerene pådro seg fysiske skader i kollisjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere