RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alvorlig, men stabilt for jente (5)

Sist oppdatert:
Jenta ble brakt til Ullevål universitetssykehus etter trafikkulykken på riksvei 35.

Sju personer ble sendt til sykehus etter en trafikkulykke på riksvei 35 på Verpsletta på grensen mellom Øvre Eiker og Modum i Buskerud søndag ettermiddag. Blant de skadde er en fem år gammel jente. Hun ble fløyet til Ullevål universitetssykehus, skriver dt.no.

Søndag kveld opplyste sykehuset at jenta var livstruende skadet. I en pressemelding mandag klokka 10 oppgir sykehuset at skadene er alvorlige, men at tilstanden er stabil. Jenta er operert og under intensivbehandling.

Har du tips eller bilder? Send SMS eller MMS med kodeord «tips» til 1930,

ring 21006010 eller send e-post til vaktsjef@nettavisen.no

Politiet fikk melding om ulykken klokka 14.40.

- Det var en front mot front-kollisjon. Sju personer er sendt til sykehus, opplyser Rune Hundshamar ved Søndre Buskerud politidistrikt til Nettavisen. Ulykken skjedde da en Volvo personbil med to barn og to voksne kolliderte med en Subaru med tre voksne. Ifølge politiet skal en av bilene ha kommet over i motgående kjørefelt.

I en annen ulykke ved Geithus i Modum lenger nord på riksvei 35 omkom en 55 år gammel kvinne fra Vikersund, mens en mann og en kvinne, begge 65 år gamle, ble kjørt til henholdsvis Sykehuset Buskerud i Drammen og Ullevål universitetssykehus.

Det var vanskelige kjøreforhold og glatt på riksvei 35 gjennom Buskerud søndag.

Se oppdaterte veimeldinger fra Statens vegvesen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere