RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alvorlig skadd etter knivstikking

Sist oppdatert:
En 21-åring er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket i Halden natt til lørdag. To menn i begynnelsen av 20-årene er pågrepet.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 03.40. 21-åringen som ble skadd er bragt til Fredrikstad sykehus. Ved 19-tiden lørdag var tilstanden hans alvorlig, men stabil.

To menn på 23 og 20 år er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse.

Politiet visste lørdag kveld ikke hva som skjedde forut for knivstikkingen, eller om de tre mennene kjente hverandre fra før.

21-åringen ble angrepet ved Immanuelkirken i Halden Sentrum.

Lørdag morgen opplyste operasjonsleder Rune Arneberg ved Østfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen at politiet var svært interessert i å komme i kontakt med vitner.

- Det har vært vitneavhør i løpet av dagen, men om det har kommet inn noen nye vitner etter at vi gikk ut og etterlyste dette i mediene, vet jeg ikke, sier operasjonsleder Sigrun Mørkeseth ved Østfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen lørdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere