RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alvorlig skadd i slagsmål

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
En 25-åring er fraktet til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter at han ble angrepet av to menn ved en bensinstasjon i Sandvika.

- En mann er påført alvorlige hodeskader i utenfor Shell-stasjonen i Sandvika like over klokken 03.00 i natt. Vi kjenner foreløpig ikke så mye til bakgrunnen. Flere personer er innbrakt, sier operasjonsleder Dag Skruklien ved Asker og Bærum politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Fire menn i alderen 18-30 år skal ha vært involvert i slagsmålet.

- Den skadde 25-åringen var sammen med en kamerat da han ble angrepet av to andre, og blant annet sparket i hodet, opplyser politiet.

Politiet har fått opplyst at den skadde 25-åringen plutselig angrepet av to andre, men er ellers sparsommelige med opplysninger vedrørende omstendighetene.

Ifølge Ullevål universitetssykehus er 25.åringens hodeskader alvorlige. Mannen tilstand er stabil.

- Vi har ikke noe etter klokken åtte, da han ble sendt inn til operasjon. Men tilstanden er alvorlig, får TV 2 Nettavisen opplyst hos politiet klokken 10.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere