RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alvorlig skadd på Romerike

Sist oppdatert:
Sjåføren og ifølge politiet også muligens flere passasjerer stakk fra ulykkestedet etter en utforkjøring på Romerike natt til lørdag.

En 20 år gammel mann ble alvorlig skadd i ulykken.

Mannen ligger på Ullevål universitetssykehus med alvorlige hodeskader, og tilstanden hans er lørdag morgen ifølge sykehuset ustabil.

Den skadde var skåret løs fra sikkerhetsbeltet av en eller flere ukjente personer da redningsmannskapene ankom ulykkesstedet, og politiet prøver lørdag formiddag å få fatt på disse.

Bileier har forklart til politiet at hans 25 år gamle sønn disponerte bilen natt til lørdag.

- VI har vært i kontakt med sønnen, men han benekter å ha hatt noe med ulykken å gjøre. Han hadde imidlertid noen blodflekker på klærne siden, og det ble tatt en blodprøve for å undersøke om han kan ha hatt promille, opplyser operasjonsleder ved Romerike politidistrikt, Jan-Erik Fossneset, til TV 2 Nettavisen.

Politiet har også mistanke om at det kan ha vært enda flere personer i bilen da ulykken skjedde, og ber disse om å i så fall melde seg.

Ulykken skjedde på Gamles Strømsvei nummer 80 på Strømmen ved 02.20-tiden natt til lørdag.

Ulykkesbilen er en grå Peugeot 206.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere