RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ambulanse brøt sammen

Sist oppdatert:
En ambulanse på oppdrag med en alvorlig syk pasient brøt sammen i Arendal onsdag.

Tor Laukvik, avdelingsleder ved Sørlandet Sykehus Arendal, innrømmer overfor Agderposten at ambulanser har brutt sammen flere ganger den siste tiden. Han mener verken bilparken eller ambulansetjenesten er til å stole på. De to såkalte førstelinjebilene i Arendal kjører nesten kontinuerlig. Speedometeret på mange av bilene viser over 500 000 kjørte kilometer.

- For oss er det ikke noen sensasjon lenger at ambulansene havarerer. Om det ikke er daglig kost, skjer det ganske ofte, sier en ambulansesjåfør til Agderposten.

Ambulansen som brøt sammen onsdag fikk raskt assistanse, og de fikk overført pasienten til en ambulanse fra Oslo uten at pasienten led noe overlast, hevder Laukvik overfor Agderposten.

Laukvik mener at Sørlandet Sykehus Arendal ikke er verre stilt enn resten av landet, og at mange steder sliter med det samme problemet.

Etter å ha vært i dialog med sykehusledelsen forventer Laukvik at Arendal får tre til fem nye ambulanser i 2006, skriver NRK Sørlandet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere