RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ambulanse kom etter to timer

Sist oppdatert:
To timer etter at en livløs mann ble funnet ved kjøpesenteret Steen & Strøm Nerstranda i Tromsø, dukket ambulanse opp. Politiet tar selvkritikk.

Da en person oppdaget en livløs mann på utsiden av kjøpesenteret tidlig onsdag morgen, ble politiet varslet via AMK-sentralen. Men politipatruljen fant ikke mannen, og først etter to timer - da politiet hadde fått en ny melding - dukket ambulanse og lege opp, skriver Nordlys.

Legen konstaterte at mannen hadde vært død i flere timer, og politiet mener det derfor ikke hadde noen konsekvenser at han ikke straks ble funnet. Politiet innrømmer likevel at de kunne håndtert denne saken bedre:

- Ideelt sett skulle vi ha funnet personen første gang vi rykket ut, men vi lette rett og slett ikke godt nok. På den annen side: Det er ikke sjelden at personer som vi får melding om er borte når vi kommer, sier operasjonssleder Kurt Pettersen til avisa.

Mannen er begjært obdusert. Han var tynnkledd da han ble funnet, og det var minusgrader. Ifølge Nordlys ble det funnet brukerutstyr for narkotika på mannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere