RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Amok på sykehus

Viftende med en stor kniv skremte den rabiate mannen hele sykehus-personalet på dør.

(iBergen.no) Det ble svært dramatisk fredag kveld på Stord sykehus da en mann gikk løs på inventar og ansatte i legevakten og akuttmottaket, ifølge politiet i Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt.

Legevaktens venterom ble sterkt ramponert og en dør inn til akuttmottaket ble knust. Mens den 45 år gamle mannen lot raseriet få fritt utløp inne på sykehuset, måtte de ansatte rømme lokalene.

Men før noen rakk å komme seg ut hadde mannen allerede nådd å utsette to av dem for vold. En ansatt ble tatt nakketak på og slått i ansiktet, mens en lege fikk slått av seg brillene. Samtidig viste han fram en større kniv.

Også politiet fikk store problemer med den aggressive mannen da de skulle pågripe ham. For å få kontroll måtte politipatruljen benytte pepperspray. Det ville slagsmålet førte til at også en av politimennene ble satt ut av spill av peppersprayen.

Klokken 22.14 var mannen, som politiet mener var i psykisk ubalanse, pågrepet. Han behandles nå for kuttskader etter å ha gått gjennom en glassrute og vil bli innlagt på psykiatrisk sykehus.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere