RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anga hasjselger

(Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen/Scanpix)
Sist oppdatert:
Mannen var ikke spesielt glad for å bli tilbudt narkotika. Les politiloggen her.

Pågrep hasjselger

KARL JOHANS GATE: kl. 03.23 ble politiet kontaktet av en mann på Karl Johans gate som fortalte at han var blitt tilbudt å kjøpe hasj av en annen. Politiet fant hasjselgeren - og pågrep denne. Han ble kjørt til Sentralarresten.

Musikk dempet

DÆLENENGA: Fra en adresse på Dælenenga kom det kl. 00.16 i natt melding om høy musikk og at folk i nabolaget ikke fikk sove. Politiet kjørte innom og ba en 31 år gammel kvinne om å dempe musikken. Det ble stille og folk fikk forhåpentligvis søvnen tilbake.

Tagger forsvant

KAMPEN: Kl. 00.18 ble det fra området rundt Kampen kirke meldt om en tagger. Politiet oppsøkte stedet og kjørte litt rundt, men fant ikke vedkommende som forsvant i svarte natten. Taggeren hadde sprayet noe på en bil.

Rabiat kvinne innbrakt

HØYBRÅTEN: En 50 år gammel kvinne ble kl. 00.41 innbrakt fra en adresse på Høybråten etter å ha oppført seg noe rabiat. Det var også en mann blandet inn i dette forholdet som ifølge vitner skal ha oppført seg ufint mot kvinnen. Foranledningen skal være en krangel. Kvinnen ble innbrakt til Sentralarresten i Politihuset.

Nektet å gå av tog og å betale

ALNA: Kl. 01.20 kom det melding fra et tog på alna stasjon om to personer som ikke ville gå av toget og som ikke ville betale for turen - uvisst av hvilken grunn. Politiet kom og bortviste to hetter på 19 og 23 år.

Innbrudd i klesbutikk på Bislett

BISLETT: Fra en adresse på Bislett kom det kl. 01.57 melding om innbrudd i en klesbutikk. En bil settes i forbindelse med innbruddet, og etter nærmere undersøkelser viste det seg at denne var stjålet fra Søndre-Buskerud. Eieren av butikken var på stedet, det ble sørget for sikring og saken vil bli anmeldt. Det finnes et signalement på gjerningsmennene.

Kvinne fikk bank

RODELØKKA: fra en adresse på Rodeløkka kom det kl. 06.12 melding fra en 37 år gammel kvinne om at hun hadde fått bank. Da politiet kom til leiligheten hennes var den helt "snudd på hodet". Kvinnen hadde litt blod i ansiktet, men var ikke alvorlig skadet. Politiet vet hvem gjerningsmannen er.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere