RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrep eksens kjæreste med brekkjern

Sist oppdatert:
En 47-åring slipper fengsel etter å ha truet og slått ekssamboerens kjæreste med brekkjern.

– Jeg skal slå inn skallen på deg, om det så er det siste jeg gjør, sa 47-åringen til rivalen, med brekkjernet hevet til slag.

47-åringen forsøkte å slå motstanderen i hodet med brekkjernet, men bommet og traff terrassegulvet de lå på. Han fikk imidlertid inn flere slag og presset også brekkjernet mot halsen til ekssamboerens nye venn, før en nabo kom til og fikk skilt de to mennene, melder Rogalands Avis.

Angrepet skjedde i april 2002. Kvinnen hadde betrodd eksen at hun ble mishandlet av den nye samboeren, og 47-åringen ville snakke ham til rette.

Stavanger tingrett fant 47-åringen skyldig i både trusler og vold mot rivalen. I formildende retning legger retten til grunn at det har gått så lang tid fra hendelse til dom, og at slåsskampen bærer preg av å være «et sjalusipreget fylleoppgjør mellom to like sjalu beilere til den samme kvinne som de vekselvis har vært samboere med».

Retten mener derfor det er tilstrekkelig med 45 dagers betinget fengsel for 47-åringen. I tillegg må han betale en bot på 3 000 kroner. 47-åringen er nå sammen med kvinnen igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere