RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrep kvinne med balltre og hammer

Sist oppdatert:
En 32 år gammel mann fa Oslo er tiltalt for voldtekt og for å flere ganger ha angrepet en kvinne med balltre, hammer og en tinnpokal.

De fleste overgrepene skal ha funnet sted høsten 2002 i en leilighet i Oslo, melder ANB.

Mannen skal blant annet ha slått kvinnen med et balltre. Han skal også ha slått og sparket henne i ansiktet og på kroppen, slik at hun fikk brudd i nesen, blodutredelser, hevelser, brudd i ansiktsskjelettet og ribbensbrudd.

I tiltalebeslutningen heter det blant annet at mannen er tiltalt for å «på en særlig smertevoldende måte, eller ved bruk av særlig farlig redskap å ha skadet en annen på legeme og for ved truende adferd å ha skaffet seg seksuell omgang».

Mannen er tiltalt for «på særlig smertevoldende måte, eller ved bruk av særlig farlig redskap å ha skadet en annen på legeme og for ved truende adferd å ha skaffet seg seksuell omgang», melder ANB.

Tiltalte skal også ha voldtatt og mishandlet kvinnen i 2003 og 2004. Saken mot 32-åringen kommer opp i Oslo tingrett neste uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere