RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrep med jernrør

Sist oppdatert:
Tre personer er pågrepet etter at to kvinner ble overfalt og ranet med jernrør mandag morgen.

Den ene av kvinnene ble slått i hodet med jernrør ved en barnehage i Horten mandag morgen. Den andre kvinnen fraranet vesken sin på en bussholdeplass i Åsgårdstrand like etter.

- Jeg kan bekrefte at tre personer er pågrepet i forbindelse med de to ranene, bekrefter politiadvokat Thomas Kraglund til Nettavisen.

Ved barnehage
Den første episoden skjedde like ved Lillås barnehage like før klokken åtte. Kvinnen ble slått i hodet med et jernrør fordi hun ikke ønsket å gi fra seg ryggsekken sin. Så, like før klokken ti, får politiet om at en annen kvinne har blitt fraranet veska si, ved Geo varesenter i Åsgårdsstrand, noen kilometer unna.

- På bakgrunn av beskrivelse av det de to personene konkluderte politiet med at dette kan ha vært samme ransmann, sier Kraglund.

Politiet fikk i forbindelse med det siste ranet opplysninger om en bil som forlot stedet.

- Bilen ble observert og stoppet litt senere. To personer rømte da fra stedet, men ble like etter pågrepet, opplyser Kraglund.

Stjålet
Bilen skal være identisk med en bil stjålet fra en barneverninstitusjon forrige uke.

Ifølge Kraglund kom det også opp en adresse i forbindelse med søket på gjerningsmennene.

- Én av personene i leiligheten ble så pågrepet og siktet. To andre er tatt med til politistasjonen som vitner. To av de pågrepne er under 18 år, sier Karaglund til Nettavisen.

Ingen av de to forulempede skal ha blitt alvorlig skadet. Etter det Nettavisen kjenner til skal ofrene og gjerningsmennene heller ikke kjenne hverandre fra før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere