RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrep politikvinne med kniv

Sist oppdatert:
Ble påført kuttskader av fyllekjører.

Det var natt til søndag at en beruset 41-åring ble stanset på riksvei 19 mellom Tønsberg og Horten. Politipatruljen fikk bistand fra en kvinnelig konstabel og kollegaen hennes for å få transportert mannen til fyllearresten. Ifølge VG Nett ble mannen fra Horten kroppsivisitert, men plassert i politibilen uten håndjern.

41-åringen virket rolig og satt sammen med den kvinnelige politikonstabelen i baksetet.

- Vedkommende endret plutselig karakter. Da dro han frem kniven, sier politistasjonssjef i Tønsberg, Øystein Holt, til avisen.

Foldekniven hadde han skjult i støvelen, og var ikke blitt oppdaget under ransakingen. Politikvinnen måtte slåss for livet med fyllekjøreren, som gikk til angrep på politikvinnen i baksetet på politibilen. Hun ble påført lette kuttskader på hendene og i ansiktet før hun fikk kontroll på mannen.

Mannen er siktet for vold mot offentlig tjenestemann og han har erkjent angrepet. Mandag ble han løslatt etter å ha blitt avhørt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere