*Nettavisen* Nyheter.

Angrepet av politihund

En 22 år gammel mann ringte politiet da han følte seg truet av fire menn. Det endte med at han selv ble tauet inn, og samboeren (19) måtte sy 20 sting.

01.08.06 09:47

Natt til lørdag ringte 22-åringen til politiet etter at han følte seg truet av fire jevngamle menn. Da politiet kom til stedet, ble han selv tauet inn for ordensforstyrrelser. Det likte samboeren hans dårlig.

- Da han satt i politibilen ville jeg si ha det, men en politidame dro meg vekk. Jeg strittet imot og vi «wrestlet» litt før hun la meg i bakken. Da kjente jeg plutselig en hund som rev og slet i kneet mitt, sier 19-åringen til Aftenbladet.

Hunden kom fra en gruppe på omtrent syv politimenn som sto litt bortenfor politibilen.

- Jeg skjønner ikke hvorfor ingen av politimennene kunne løpt frem dersom hun som holdt meg trengte hjelp. I stedet velger de å sende bikkja på meg, sier hun.

Kvinnen ble kjørt til legevakten og bandasjert. Siden det ikke var noen på jobb, tok politiet henne med tilbake til stasjonen, hvor hun måtte overnatte på glattcelle. Dagen etter ble hun kjørt til sykehuset og sydde 20 sting. Hun har anmeldt forholdet. Politiet ønsker ikke kommentere saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag