RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrer ikke journalistangrep

Sist oppdatert:
Mulla Krekar vurderer å trekke anmeldelsen mot Shabana Rehman, men angrer ikke at han angrep en journalist fra TV 2 Nettavisen fredag. Se angrepet her.

Det var da mullaen skulle levere anmeldelsen av komikeren på Politihuset på Grønland fredag, at det kokte over for Krekar.

Han gikk til fysisk angrep på en journalist fra TV 2 Nettavisen som fotograferte Krekar og broren. TV 2 Nettavisens redaktør, Gunnar Stavrum, vurderer å anmelde forholdet og har bedt Krekar om en uforbeholden unnskyldning. Det vil TV 2 Nettavisen neppe få.

Til VG sier Krekar at han på ingen måte angrer.

- Nei, på ingen måte. Jeg har aldri hatt problem med å bli avfotografert og vet at jeg ikke kan nekte det. Men jeg reagerte fordi TV 2 Nettavisen filmet og tok bilder av bare broren min mot hans vilje, sier Krekar til VG.

Se hele angrepet her (web-tv - krever registrering)

Siden han ble løftet av Shabana Rehman etter en paneldebatt på Smuget i Oslo tirsdag, har Krekar hatt fast plass på avisforsider og i TV-nyheter. Nå sier han at han kan komme til å tilgi Rehman

- Jeg vet at islam vektlegger tilgivelse, og at det ofte er det beste. Jeg vurderer fortsatt å trekke anmeldelsen mot Shabana, og det kan hende jeg faktisk gjør det, sier Krekar til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere