RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrer på Høybråten-angrep

Sist oppdatert:
Kristin Halvorsen angrer på personangrepet på Krf-leder Dagfinn Høybråten.

- Hensikten var å fokusere på verdier og toleranse, men jeg kom selv ut av det som lite romslig. Jeg fremsto som litt hatsk, og skulle gitt det hele en annen form, sa Halvorsen lørdag under SVs landsstyremøte, ifølge NTB.

Landsstyret er samlet i Oslo i forbindelse med regjeringsforhandlingene på Soria Moria. Der er SV med, til tross for en kraftig tilbakegang i stortingsvalget.

På samlingen lørdag forklarte Halvorsen tilbakegangen med at partiet førte en «valgkamp i motvind»; dels fordi partiet for første gang ble behandlet som et posisjonsparti av presse og politiske motstandere.

Hun tok også selvkritikk for egen innsats.

- Vi havnet på defensiven. Vi ga motstanderne for mange muligheter. Regnefeil ga inntrykk av at vi ikke var opptatt av kunnskap, sa Halvorsen, som understreket betydningen av å være ærlig i gjennomgangen i valgkampen. Presset mot SV blir ikke mindre i regjering, enn det har vært under opptakten til valget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere