RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anmelder PC-innbrudd

(GUARDIA CIVIL)
Sist oppdatert:
Forsvareren til David Toska, Fridtjof Feydt, føler seg overvåket. Denne uken anmeldte han datainnbrudd på advokatkontoret.

Noen skal ha logget seg på PC-en til Feydt etter at advokatkontoret var forlatt av de ansatte på kveldstid. Ifølge VG er en av advokatens teorier at han er ustatt for en hemmelig ransaking.

Det antatte datainnbruddet skjedde ved 18.30-tiden onsdag denne uken, etter at samtlige advokater hadde forlatt lokalene. Feydts sønn oppdaget at faren var logget på MSN Messenger, og ringte for å høre om han var på kontoret. Dermed kastet kjendisadvokaten seg i en taxi. Da han kom på kontoret, sto den passordbeskyttede PC-en og lyset på, og døren var ikke låst.

Politiinspektør Ernst K. Rossebø i Rogaland politidistrikt stiller seg fullstendig avvisende til at politiet kan ha vært hos advokaten for å foreta e hemmelig ransaking.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere