RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anny (81) i retten for hærverk

Sist oppdatert:
81-åringen nektet å betale boten etter å ha smadret en frontrute og smurt inn en annen bil med rød maling. - Jeg går heller i fengsel, sier Anny.

Bakgrunnen for hærverket er en 21 år gammel nabofeide, både med Ask idrettslag og med andre naboer.

- Jeg kommer aldri til å betale boten. Da går jeg heller i fengsel. Med glede! sier askøykvinnen Anny-Margaretha Enga (81) på Ask til Bergens Tidende.

Knuste rute med hammer
Det ene skadeverket hun er tiltalt for, skjedde en søndag i novmeber i fjor. Etter å ha blitt plaget av bråk fra en motorsag hele lørdagen, fikk hun nok da sagen ble startet også søndagen. Anny forteller at hun ga sageren valget mellom å slutte eller få bilruta knust. Da han ikke ga seg, fant 81-åringen fram hammeren og knuste frontruta.

Griset til med maling
Hun er også tiltalt for å ha smurt inn en bil med rødmaling, etter at Ask idrettslag for fjerde søndag på rad jobbet på klubbhuset. 81-åringen sier hun er lei av fest og bråk på klubbhuset nattestid. Hun er også lei av at folk parkerer foran gangveien opp til huset hennes.

Styremedlem Johnny Jensen i Ask idrettslag sier til BT at de gjør alt de kan for å unngå å tråkke den nærmeste naboen på tærne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere