Gå til sidens hovedinnhold

Ap fortsatt størst

Tre dager før valgdagen er Ap fortsatt klart størst med en oppslutning på 24,5 prosent. Det er få endringer i forhold til forrige måling på tirsdag.

Arbeiderpartiet har fortsatt grunn til å juble høyest. Ifølge den ferskeste meningsmålingen TNS Gallup har utført for TV 2 og VG, har partiet gått tilbake 1 prosent siden forrige måling på tirsdag. Likevel har Ap fortsatt klart størst oppslutning med 24,5 prosent.

Frp faller med 0,5 prosent og får en oppslutning på 17 prosent. KrF, SV og Venstre kan alle notere seg en fremgang på 0,5 prosent. Dermed er oppslutningen for KrF 6,5 prosent, SV 15,5 prosent og Venstre 4,0 prosent.

Sp ligger stabilt på 7,0 prosent. Høyre har ifølge meningsmålingen en tilbakegang på 0,5 prosent og ender opp med en oppslutning på 19,0 prosent.

Full fres for Friele

I Bergen er kaffekongen Herman Friele fra Høyre nærmest ordfø rerstolen, ifølge meningsmålingen fra TNS Gallup. Partibarometeret viser at Høyre har en oppslutning på hele 31,6 blant Bergenserne.

Ap ender opp på andreplass i Bergen, med en opplsutning på 20,2 prosent. Frp har en oppslutning på 15,2, mens SV ender opp med 13,6 prosent.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar