RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpen kirke i Heradsbygd etter dødsulykke

Sist oppdatert:
Kirken i Heradsbygd i Elverum vil være åpen søndag kveld for dem som vil minnes Simen Rismyhr Engelund (20) fra Heradsbygd som mistet livet i trafikkulykken i Kenya lørdag.

Elverum (NTB): Engelund og 19 år gamle Mia Hjerpbakk fra Trondheim mistet livet i trafikkulykken i Nanyuki i Kenya. De to var elever ved bistandslinjen ved Valdres Folkehøgskule og deltok på en klassetur til Kenya for å drive med bistandsarbeid og friluftsliv.

– Det er åpen kirke i Heradsbygd for alle som er berørt av hendelsen og ønsker et sted å gå, sier Elverums ordfører Erik Hanstad til NTB.

Kirken vil være åpen fra klokken 17 til 20.

Elverum kommune har også stilt et kriseteam til disposisjon. 

Kommunalt kriseteam klart

Nord-Aurdal kommune stiller sitt kriseteam til disposisjon når elevene ved Valdres Folkehøgskule kommer tilbake fra vinterferie neste mandag.

– Vi har lagt til rette for at et kriseteam står til disposisjon for elevene når de kommer tilbake fra vinterferie neste mandag. Vi vil gjøre det vi kan for elevene på skolen, sier ordfører Inger Torun Klosbøle i Nord-Aurdal kommune til NTB.

Kriseteamet, som vil bestå av tre til seks personer, vil bli ledet av kommuneoverlegen i Nord-Aurdal. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere