RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpner på nytt i Bodø

Sist oppdatert:
Kredittilsynet stengte DnB NORs kontor i Bodø, som svarer med å åpne et nytt et med en gang.

Kredittilsynet fant i alt 28 lovbrudd ved fem avdelinger i DnB NOR Eiendom. Avdelingen i Bodø var verstingen. Tilsynet karakteriserete virksomheten som en massiv overtredelse av loven og en trussel mot tilliten til bransjen og påla kontoret i Bodø å avvikle eiendomsmeglervirksomheten.

NA24 - din nye næringslivsavis

Men det tar ikke lang tid før samtlige ansatte ved det gamle kontoret får jobb i det nye selskapet som er heleid av DnB NOR Eiendom, men med et styre som er helt frittstående i forhold til selskapet som torsdag fikk sterk kritikk fra Kredittilsynet, skriver NTB.

Til nyhetsbyrået sier markedsdirektør Rune Garborg at det gamle kontoret i Bodø fra mandag ikke tar imot nye oppdrag, men har fått anledning til å avslutte de man nå jobber med. Samtlige av de ved den gamle avdelingen som fikk kritikk for egenhandel, har sluttet i selskapet.

De som jobber i Bodø i dag, har ikke gjort noe galt og ikke fått kritikk. Derfor vil de bli tilbudt nye jobber i det selskapet som nå etableres.

– Alle nye oppdrag fra DnB NOR Gruppens kunder vil bli behandlet av det nye selskapet, sier Garborg til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere