RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arendalskvinnen er død

Foto: ERNEST BOSWARVA
Sist oppdatert:
Kvinnen som ble funnet bevisstløs og innpakket i et teppe i Arendal, døde på sykehuset fredag kveld.

Har du tips? Ring 21006010, epost til 02255@nettavisen.no eller send sms/mms til 02255

- Jeg kan bekrefte at kvinnen er død. Vi fikk melding fra sykehuset kl. 21.48, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Bjarne Bakken, til Nettavisen.

Den avdøde kvinnen er 47 år gamle Eva Tvedt. Det er ennå uavklart hva som har skjedd med kvinnen.

Politiet sier til Nyhetskanalen at det kan ha skjedd en ulykke - at kvinnen har falt. Men de utelukker ikke at kvinnen kan ha blitt utsatt for vold.

Politiet ble varslet av huseieren der kvinnen leide i Arendal klokken 12.40. Kvinnen skal ha vært kraftig nedkjølt da hun ble funnet.

Kroppstemperatur: 25 grader
- Hun ble fraktet til sykehuset i Arendal med en kroppstemperatur på 25 grader, sier operasjonsleder Arne Arnesen i Agder politidistrikt til Nettavisen.

Politiet opplyser at den kraftig forslåtte kvinnen fikk hjertestans idet hun kom til sykehuset. Politiet har sikret åstedet.

Kriminalsak
- Vi behandler dette som en kriminalsak, og skal foretå undersøkelser utover dagen. Ingen er så langt mistenkt i saken, opplyser Arnesen.

Etter det Nettavisen erfarer, har kvinnen leid på den aktuelle adressen i flere år. 47-åringen skal ifølge politiet ha bodd alene, og det skal ikke ha vært noen unormale aktiviteter ved adressen.

Ingen av naboene Nettavisen har snakket med, har hørt lyder fra stedet hun ble funnet i natt. Eiendommen der hun ble funnet, grenser mot et grøntareale på to sider, og det er lite bebyggelse i den umiddelbare nærheten.

Den lave kroppstemperaturen kan tyde på at kvinnen har ligget ute hele eller deler av natten. Det var 7,5 grader i Arendalsområdet i natt.

Det er Arendal politistasjon som etterforsker saken. Kvinnens pårørende var ved 15.30-tiden varslet. Politiet prioriterer nå å få gjennomført et avhør av huseieren som fant kvinnen, opplyser Arnesen.

- Hun er godt kjent av politiet, og har bodd i arendalsdistriktet store deler av livet, sier operasjonslederen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere