RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 Årets sommerby er¿.

Sist oppdatert:
Ingen sørlandsidyll, heller ingen vestlandsperle eller høye badetemperaturer – men byen nesten ved Nordkapp stakk av med seieren.

Finnmarkingene stakk av med seieren etter at imponerende 45.053 stemmer var talt opp til støtte for Honningsvåg. Dermed hadde 45 prosent av stemmene gått til byen lengst nord.

-  Dette var helt utrolig moro, sier varaordfører Tore Fosse. Det blir fest her hele helgen og siden skal vi bruke denne utmerkelsen for alt det er verdt. Vi må få takke alle som har stemt. Her har virkelig en hel landsdel jobbet på spreng for å sikre byen vår seieren, forteller en særdeles blid varaordfører til NRK Reiseradioens nettsider.

Vinneren av Reiseradioens sommerby-konkurranse ble offentliggjort lørdag formiddag. Men de mange spente tilhørere til live-overføringen på Bragenes torg i Drammen ble skuffet.

Byen i Buskerud har til det siste kjempet helt i teten mot Fredrikstad og Honningsvåg.

Drammens Tidende melder at det gikk et sukk gjennom folkemengden da andreplassen var et faktum, men skuffelsen var snart glemt med gratis boller og brus i sola.

Hele 31.339 hadde stemt på Drammen, mens Fredrikstad endte på tredjeplass med 24.659 stemmer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere