Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arrestert etter krasj

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)
Sist oppdatert:
Krasjet i bommen i Festningstunnelen. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra politiloggen:

Kjellerinnbrudd på Røa
RØA: Fra en adresse på Røa kom det kl. 23.10 melding om et kjellerinnbrudd i en villa hvor det var stjålet smykker, kontanter m.m. og hvor det også var rotet svært mye rundt i huset. Majorstua politistasjon vil etterforske saken som selvfølgelig også er anmeldt.

Truet vekter med krykker
OSLO SENTRUM: En 25 år gammel mann med krykker truet i natt kl. 00.18 en vekter med sine krykker med isbrodd på Johanne Dybwads plass i sentrum. Politiet var i nærheten og fikk kontroll på mannen som ble bortvist fra stedet til kl. 08.00 i dag morges.

Kjørte i bommen - en skadet - en pågrepet
FESTNINGSTUNNELEN: Kl. 01.00 ble det meldt om at en 27 år gammel mann hadde kjørt inn i bommen i Festningstunnelens østgående løp slik at denne kom over i den andre kjørebanen og ødela frontruten til møtende bil. Føreren av bilen som kjørte på ble av ulike grunner pågrepet, mens damen i den andre bilen ble kjørt til tannlegevakten.

Truet med kniv
HEGDEHAUGSVEIEN: En 26 år gammel mann ble kl 03.01 pågrepet for å ha truet med en kniv i Hegdehaugsveien. Foranledningen skal være at en annen hadde kalt hans kjæreste en hore. Kniven ble holdt opp mot den fornærmede mannens ansikt, en 22-åring som tok kontakt med politiet. Til å begynne med fant ikke politiet noen kniv, men etter å ha lett, ble en kniv funnet på en plen i Oscarsgate. 26-åringen ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Påslått PC funnet
STOVNER T-BANESTASJON: Kl. 04.14 fant et avisbud en del klær og en påslått PC på Stovner T-banestasjon. Hvem som eier dette var det i morgentimene ingen som visste. Finneren tok med seg Pcen, mens politiet tok hånd om alt det andre.

Forsøkte å rane avisbud
GULLHAUG TORG: to menn på 20 og 25 år ble pågrepet ca. kl. 05.24 i morges etter å ha forsøkt å rane et avisbud på Gullhaug Torg i Nydalen. Avisbudet vil anmelde forholdet.

Tyver glemte sykkel og transportutstyr
FURUSET: kl. 05.32 ble det meldt om et innbrudd på Furuset. Tyvene har av en eller annen grunn satt igjen en sykkel, en trillebag og en annen bag. Saken etterforskes ved Stovner politistasjon.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere