RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åsne møter bokhandleren

Sist oppdatert:
Bokhandleren i Kabul, Åsne Seierstad og Cappelen forlag skal sannsynligvis møtes neste uke for å diskutere hva som er uthengende og falskt i suksessboka.

Advokat Brynjar Meling utformer denne uka krav fra bokhandleren i Kabul mot suksessforfatter Åsne Seierstad og utgiverforlaget Cappelen. Kravene håper han å presentere for forlag og forfatter i et møte med bokhandleren i neste uke.

Millionbeløp?
– Min klient, bokhandler Shah Mohammad Rais, kommer til Dubai kommende lørdag. Jeg håper å få i stand et møte mellom ham og forfatter Åsne Seierstad og forlaget i neste uke, sier Meling til NTB.

Bokhandler Shah Mohammad Rais føler seg uthengt i boken " Bokhandleren i Kabul" og vil kreve erstatning. Meling har ingen kommentar til millionbeløpene det har vært spekulert i.

Redd
Bokhandleren frykter for familiens liv.

- Denne boken er farlig for meg. Jeg er ikke redd for mitt eget liv, men frykter for min familie. Flere personer har allerede kommet til meg etter å ha lest boken. De spør om jeg har sagt disse tingene. Nå må jeg kjempe mot denne boken for å vise at jeg ikke står inne for det som står i den, sa bokhandler Shah Mohammad Rais til TV 2 Nettavisen forrige uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere