Avhørt om 4-åringens død

Foto: bjorliskisenter.no/

Mannen som betjente tråkkemaskinen som lørdag rygget over ei fire år gammel jente i Bjorli i Lesja slik at hun omkom, ble søndag ettermiddag avhørt.

11.04.04 20:25

Sjåføren av tråkkemaskinen var i sjokk etter ulykken, og derfor fikk ikke politiet avhørt ham lørdag. Først etter søndagens minnestund i Bjorli, ble sjåføren avhørt.

- Sjåføren er avhørt, men vi vil ikke si noe mer før vi har avhørt noen vitner, sier operasjonsleder Arne Strøm ved Gudbrandsdal politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

- Er det fortsatt aktuelt å ta ut siktelse?

- Det kan jeg ikke si noenting om. Etterforskningen pågår fortsatt. Vi må først få klarlagt hendelsesforløpet og om eventuelle sikkerhetsbestemmelser som er overtrått, sier Strøm.

Minnestund
Politiet har også sjekket tråkkemaskinen for å se etter feil, men fant ingen.

Erik Slettahaug, daglig leder i Bjorli Skisenter ANS, uttrykker i en pressemelding sin varmeste medfølelse og kondolanse til foreldre, søsken og pårørende etter den tragiske ulykken.

I samråd med jentas mor bestemte skisenteret seg for å holde en minnestund søndag.

Stabil
Faren til den fire år gamle jenta ble også påkjørt av tråkkemaskinen. Han ble sendt til Ålesund sjukehus i luftambulanse. Fra sykehuset fikk NTB opplyst søndag at mannen har alvorlige skader i hodet, ansikt, bryst, samt sår- og bruddskader, men at tilstanden hans er stabil. Han er operert og til behandling på intensiv avdeling

Ulykken skjedde i Bjorli ski- og alpinanlegg lørdag ettermiddag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.