*Nettavisen* Nyheter.

Avhørte broren

IDENTIFISERES: Politiet ba om at media ikke identifiserte lommemannen, noe som hittil har blitt respektert. Private ser imidlertid ikke ut til å bry seg om dette.

Den antatte Lommemannens bror, som er tidligere polititopp i Hordaland, har vært til avhør.

25.01.08 09:52

(iBergen.no) Broren til den siktede 55-åringen hadde tidligere en lederstilling i politiet i Hordaland, og var blant annet til stede da politiet ransaket hjemmet og arbeidsstedet til den antatte Lommemannen.

Ransakingen skjedde etter at 55-åringen ble gjenkjent etter å ha begått et overgrep mot en liten gutt i Stranda symjehall på Sotra. Politiet regnet saken som ferdig etterforsket, men likevel ble det ikke tatt ut tiltalen mot mannen, skriver BA.

Spesialenheten skulle denne uken avhøre flere politifolk både for å se på hvorfor saken ble henlagt, og hvilken rolle den siktedes bror spilte.

- Vi har avhørt broren til den siktede. Så langt peker ingenting på at noen har gjort noe straffbart, sier leder for Spesialenheten for politisaker, Jan Egil Presthus til avisen.

Broren skal selv ha ønsket å forklare seg for politiet og så langt tyder altså ingenting på at noen har gjort noe straffbart. Selv om broren er avhørt er det ennå en del forklaringer som gjenstår å få.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.