RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avhøres lørdag kveld

Sist oppdatert:
Haglemannen 40-åringen i Brønnøysund sitter lørdag i avhør etter at han er siktet for forsettlig drap og drapsforsøk.

En 40 år gammel mann gikk amok med hagle i Brønøysund i går. En tilfeldig forbipasserende ble skutt i armen og en kvinne hardt skadd i overkroppen. Senere på kvelden ble den siktedes lillebror funnet drept.

Den skadde kvinnen var den siktedes tidligere kjæreste. Han hadde besøksforbud, og kvinnen hadde voldsalarm. Den ble imidlertid ikke utløst i forkant av skytedramaet. Den drepte broren ble funnet like før klokka 01 natt til lørdag, og han er sendt til obduksjon ved St. Olavs i Trondheim.

Vurderer siktelsen
40-åringen blir ikke avhørt om andre forhold, sier politiet under en pressekonferanse i formannskapssalen på Rådhuset i Brønnøysund lørdag kveld. De videre avhørene vil vise om det er grunnlag for å utvide siktelsen til overlagt drap.

Fengslingsmøtet vil trolig bli i Mosjøen på mandag, men er foreløpig ikke berammet.

Mange vitner
Politiet har 17-20 vitner, men ser ikke bort fra at det kan bli flere. Vitneavhørene er i gang, og politiet har blant annet snakket med 64-åringen som ble skutt i armen. Vitneavhørene fortsetter i søndag, Kripos bistår med tekniske undersøkelser av åstedene. Politiet vil foreløpig ikke si noe om hvor mange skudd som ble avfyrt.

Politiet vet foreløpig ikke om den siktede var påvirket av rusmidler, men det er tatt blodprøver av mannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere