RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avlivet Dyrebeskyttelsens katter

Sist oppdatert:
De tre kattene som fikk Dyrebeskyttelsens hjelp, endte opp alene og syke. Ni liv var ikke nok til å redde de tre nøstene.

Først var de hjemløse, men en snill bergensmann kontaktet Dyrebeskyttelsen og lovte å ta seg av de tre kattepusene, selv om organisasjonen stod oppført som dyrenes rettmessige eier. Dermed lå alt an til at de tre kattene kulle få et verdig og godt liv.

Men da matfar døde, var det forbausende stille fra Dyrebeskyttelsen. Uten slektninger eller venner til å ta seg av de tre dyrene, ble de igjen overlatt til seg selv, skriver Bergensavisen.

Etter en stund tok en bekjent av den avdøde mannen kontakt med Dyrebeskyttelsen for å få dem til å ta ansvar, men fikk negativt svar. Til slutt ble tilstanden til de tre kattene så dårlig at Dyrevernsnemnda ble koblet inn.

Etter å ha forsøk å få Dyrebeskyttelsen til å ta sitt rettmessige ansvar, avgjorde nemnda at de tre kattene måtte avlives.

- Vedtaket er gjennomført og vi anser saken som avsluttet, er alt leder Berit Jacobsen i Dyrevernsnemnda ønsker å kommentere overfor avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere