RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avlyser sexorgie

Sist oppdatert:
- Jeg ble tatt på senga, sier daglig leder av Hemsedal Hotell, der en swingersklubb hadde reservert 60 dobbeltrom for sexorgie neste helg.

Hemsedal-hotellet ante ingen ting om den spesielle selskapsreisen før lokalavisen Drammens Tidende ringte fredag ettermiddag.

- Jeg ble veldig tatt på senga, sier daglig leder Per Erik Sæther ved Hemsedal Hotell til TV 2 Nettavisen.

- Sjekker aldri
- 30 par har allerede meldt seg på og vi regner med at det vil bli fullbooket, sa formann Rune (32) i arrangørklubben Club42 til TV 2 Nettavisen.

- Jeg visste at en privatperson hadde booket plasser for en større gruppe neste helg, noe som ikke er uvanlig. Vi sjekker aldri hva de skal gjøre på rommene og vi involverer oss bare hvis det er ønskelig for kundene, sier daglig leder Sæther når TV 2 Nettavisen ringer.

Familiehotell
Han innrømmer at han ikke liker tanken på 30 par som bedriver gruppesex på rommene og såkalt swingers-aktivitet i steambadet og velværeavdelingen neste helg.

- Hadde de sagt at det gjelder en swingersklubb, hadde jeg sagt nei. Vi har brukt mye tid og penger på å profilere oss som et familiehotell, sier Sæther.

- Men hva kan jeg gjøre med det? Juridisk sett er vi bundet til avtalen de har inngått, og så vidt jeg skjønner skal de ikke foreta seg noen ulovlige aktiviteter. Du kan i utgangspunktet gjøre på hotellrommet det du gjør hjemme.

- Frykter dere reaksjoner fra andre gjester som har booket seg for denne helgen?

- Ja, vi vil ikke bli forbundet med dette. Jeg har vel en ball å følge opp, så nå vil jeg kontakte Club42 og foreslå at de avlyser hele greia, eller anmode dem om å finne seg et annet sted å bo, sier Sæther.

Taper 90.000 kroner
Ett kvarter senere ringer han tilbake:

- Nå har de kansellert hele greia.

- Hva betyr det økonomisk for dere?

- Avbooking av 30 dobbeltrom betyr et tap på 90.000 kroner. Det er penger som kunne vært fint å ha i banken i denne stille sesongen. Men det er viktigere for oss å ta vare på vårt omdømme som familiehotell, sier Sæther.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere