RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Avslo drapssiktedes anke

Sist oppdatert:
Lagmannsretten bestemte onsdag at den drapssiktede sunnfjordingen må forbli i varetekt i fire uker. 41-åringen sitter onsdag kveld i harde avhør med politiet.

Mannen som er siktet for drapet på Anne Slåtten fikk onsdag avslag på anken etter at Sunnfjord tingrett torsdag innvilget påtalemakten sin begjæring om fire ukers varetekt.

41-åringen blir dermed sittende i delvis isolasjon i Ålesund fengsel de neste ukene.

Onsdag tok politiet opp igjen avhørene av 41-åringen. Siktede har nektet å samarbeide med politiet inntil hans forsvarer, Ivar Blika, fikk innsyn i etterforskningsdokumentene.

Sammen med sin forsvarer har han sittet flere timer i avhør i Ålesund. Politiet har de siste dagene kartlagt siktedes bevegelser i Førde for å ha flere holdepunkter som knytter han til åstedet hvor Anne Slåtten ble drept 6. juni i år. Så langt er det kun DNA-bevis som gir politiet grunnlag for å mistenke sunnfjordingen for drapet.

- Vi er fremdeles interessert i å komme i kontakt med personer som har observasjoner eller som kan ha sett den siktede i Førde den aktuelle helgen, sier lensmann Kjell Fonn til TV 2 Nettavisen onsdag.

Fonn ønsker ikke å gi noen opplysninger om hva som er kommet frem i avhøret onsdag. Klokken 17 pågikk avhøret fremdeles.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere