RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avtaler sex med fremmede på sms

Dogging har kommet til Norge. Sex med fremmede får fotfeste.

(iOslo.no) På ulike nettsteder avtaler ungdom å ha sex med vilt fremmede personer, helst ubeskyttet. I England har «dogging» lenge vært en trend. Blant annet har fotballkjendisen Stan Collymore blitt tatt på fersken i en engelsk park. Nå er det norske unge mennesker som tar den store sjansen.

Vet du noe om fenomenet? Tips oss på tips@ioslo.no.

«Vi er to jenter som synes det er mer tilfredsstillende å gjøre sexavtaler med forskjellig fremmede over nettet eller via SMS enn å ha kjedelig sex med en fast partner under dynen hver søndag. Ja, vi tenner rett og slett på dogging, og har allerede gjennomført en del spennende treff», skriver to jenter på 20 og 21 år i en kontaktannonse ifølge Aftenposten.

Risikoen er derimot absolutt tilstede, noe som gjør sjansene for alvorlig kjønnssykdommer store. Ekspertene frykter at deltakerne skal bli smittet av sykdommer som klamydia, men aller mest bør de frykte HIV.

- Unge vil alltid gjøre ekstreme ting og utfordre livet. For livet er blitt kjedelig - vi har alt, i motsetning til en del andre kulturer der man daglig kjemper for å overleve. Og dette blir en måte å synes på, og å utfordre. Så kan man etterpå si at man har gjort det. Man har utfordret skjebnen, sier overlege i psykiatri og klinisk sexolog ved Aker universitetssykehus, Haakon Aars til Aftenposten.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere