RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avvist på legevakta - døde 1 1/2 t senere

Sist oppdatert:
Per Arne Børresens kone ble avvist på legevakta i Fredrikstad tidlig lørdag morgen. Halvannen time senere døde hun i senga på hytta.

Politiet i Fredrikstad vil nå foreta en rettslig obduksjon for å fastslå dødsårsaken til 60 år gamle Gerd Børresen, skriver Demokraten/ANB.

Ifølge Børresen var det ingen kø på legevakta da de ankom, og ekteparet fikk straks kontakt med det de antok var en sykepleier som satt i skranken. Her forklarte ekteparet bakgrunnen for besøket. I tillegg til å forklare om plager med senebetennelse i et halvt års tid, sa Gerd Børresen, ifølge ektemannen, at hun nå hadde fått vesentlig større smerter enn hun noen gang hadde hatt.

– Gerd nevnte at hun fryktet det kunne være hjerteinfarkt. Men dette ble bryskt avvist av vedkommende som satt i skranken. Ja, det ble endog poengtert med skråsikkerhet at det definitivt ikke var hjerteinfarkt. Og vår forespørsel om å få snakke med en lege ble kontant avvist, forteller ektemannen.

Dermed returnerte Oslo-paret til hytta i Helleskilen, vel ti kilometer utenfor Fredrikstad sentrum. Her tok Gerd Børresen to Paracet for å dempe de verste smertene i armene, og gikk deretter gikk til sengs. Halvannen time etter at paret var på legevakta, lå hun livløs i senga.

Børresen krever nå at rutinene ved legevakta i Fredrikstad skal gjennomgås.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere