*Nettavisen* Nyheter.

Bade-temperaturen stiger i nord

Det er fortsatt varmest badevann i sør, men badetemperaturen stiger i nord.

SUPERSØK:Været 50.000 steder i Norge

Les TV 2 Nettavisen på mobilen

Ulsrudvann i Oslo-området målte mandag hele 24 badegrader. Eivindsvannet i Haugesund ligger like bak med 23,7 badegrader.

Sjekk også Friluftsetatens sider

Varmt i sjøen
På de fleste badestedene ved Oslofjorden lå badetemperaturen på 22 grader mandag. Vøra camping i Sandefjord og Skjærhalden på Hvaler måler begge 22 badegrader tirsdag.

Les våre sommersider

På Oddane Sand i Larvik og Rognstranda i Telemark er badetemperaturen 21 grader tirsdag. Det samme måler Lyngstrand camping ved innsjøen Randsfjorden.

Både Hekshusstranda og Vikodden camping ved Mjøsa måler 20 badegrader tirsdag.

Se lesernes egne sommerbilder

Solastranden i Stavanger, Hamresanden i Kristiansand og Torghatten camping i Brønnøysund har begge 19 badegrader for øyeblikket. Torghatten camping har hatt 20 grader på det varmeste hittil i år, og med det fine været som har kommet til nord, så kan nok temperaturen komme til å stige igjen.

Lyngvær Lofoten bobilcamping måler 17 badegrader tirsdag. Det er samme temperatur som ble målt mandag, og den høyeste badetemperatur campingplassen har hatt hittil i sommer.

Har du en god badehistorie? Send oss epost

Lyngørfjorden marina i Tvedestrand har synkende badetemperatur for øyeblikket. Nå er det bare 16 badegrader her.

Er det varmere eller kaldere i badevannet der du er, eller har du et morsomt sommerbilde? Send det til sol@nettavisen.no

Bildene får du se her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag