Bærplukkere kom over bil med to døde

PÅ ØDE VEI: Bilen sto parkert på en avsidesliggende vei i Åfjord, ifølge politiet.

PÅ ØDE VEI: Bilen sto parkert på en avsidesliggende vei i Åfjord, ifølge politiet. Foto: Faksimile (Google Maps)

Politiet i Sør-Trøndelag utelukker ikke kriminell handling.

26.07.14 23:27

BREKSTAD (NTB): Et ektepar ble fredag kveld funnet døde i en bil på Fosen i Ørland kommune i Sør-Trøndelag. Politiet ser på dødsfallene som mistenkelige.

– Ut fra det vi kjenner til så langt, kan vi ikke utelukke en kriminell handling. Men etter det vi har observert og etterforsket så langt, er det ingenting som tyder på at flere personer er involvert i dødsfallene, sier operativ leder Hallgeir Stjern ved Fosen lensmannsdistrikt til Adresseavisen.

Politiet fikk melding om at en mann og en kvinne var funnet døde i en bil klokka 21.53 fredag kveld. Bilen sto parkert på en avsidesliggende vei i Åfjord, opplyser operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til avisen.

Det var to bærplukkere som kom over bilen. Dødsfallene etterforskes nå av Fosen lensmannsdistrikt.

Politiet opplyser at det allerede torsdag ble iverksatt søk etter paret etter at de hadde fått inn flere bekymringsmeldinger, den første via et familiemedlem torsdag morgen. Mannen er norsk statsborger, mens kvinnen er amerikansk.

Politiet har gjennomført åstedsgranskinger på funnstedet, og det er begjært obduksjon av de avdøde.

– Vi betegner dette som et mistenkelig dødsfall, og det er opprettet sak. Etterforskningen fortsetter, og vi har også koblet inn Kripos, ettersom det dreier seg om en utenlandsk statsborger, opplyser Stjern. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.