*Nettavisen* Nyheter.

Bagasjetrøbbel på Oslo lufthavn Gardermoen

TRØBBEL: Det var trøbbel med innsjekk av bagasje på Gardermoen mandag morgen, og det vil skape ekstra køer. Dette bildet er fra flyplassens web-kamera klokken 10. Foto: Avinor

Alle reisende måtte sjekke inn bagasjen manuelt på Gardermoen mandag morgen.

02.07.18 10:21

Sommerferien er i gang for mange, og de som skal ut og reise mandag formiddag, blir møtt med lengre køer enn vanlig ved innsjekk på Oslo lufthavn Gardermoen på grunn av tekniske problemer.

«Vi har tekniske problemer med bagasjedropp i den nye avgangshallen, og all bagasje der må sjekkes inn i skranke. Dette gjelder reisende med Norwegian, British Airways, Finnair, Brussels Airlines, Emirates, Ryanair, SunExpress, BlueAir, Air Baltic og Aegean», meldte Avinor på Twitter ved 9.30-tiden.

Problemene med selvbetjent bagasjedropp ble imidlertid løst like etter klokken 10, og passasjerer kan igjen sjekke inn på automatene.

Les også: Disse taxfreevarene selger mest

- Hele flyplassen

Avinor opplyste at problemene skaper noen køer i avgangshallen, men understrekte at alle skal rekke flyet sitt.

Noen minutter senere opplyste Avinor at bagasjeproblemene gjaldt hele flyplassen:

«IT-problemene på gjelder nå bagasjedropp på hele flyplassen, og all bagasje må sjekkes inn manuelt og i skranke. Dette gjelder alle flyselskap. Forventet nedetid er på rundt 30 minutter, men køer må forventes».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.